In memoriam: Armand Opreij 1974-2022

zondag 23 juni 2024

Onze directeur-bestuurder, Armand Opreij, is er niet meer

Armand was sinds 2019 werkzaam als directeur-bestuurder bij Monumentenwacht Limburg. Zijn doel en ambitie was om de Monumentenwacht stabiel, nauwgezet en toekomstbestendig vorm te geven. Dit deed hij met passie, doorzettingsvermogen en daadkracht. Zijn liefde voor Limburg, het Limburgse landschap en het monumentale erfgoed waren zijn drijfveer, trots droeg hij dit uit.

Afgelopen week bereikte ons het bericht dat Armand er niet meer is. Als collega’s gaan we zijn gedrevenheid, vaak punctuele precisie en verantwoordelijkheidsgevoel missen. Maar ook zijn humor, kijk op zaken en warme persoonlijkheid. Armand bezat een schat aan historische kennis. Hiermee gaf hij kleur aan mooie verhalen over de gebouwen, over kunst en cultuur.

De gebeurtenis van afgelopen week heeft onze wereld op zijn kop gezet. We zijn diep geschokt en verdrietig, maar ook dankbaar voor zijn inspiratie. Het gedachtegoed van Armand leeft voort bij Monumentenwacht Limburg en zal worden doorgezet in dankbaarheid, respect, verbondenheid maar bovenal met gepaste trots met het voltallige team. 

 

Bereikbaarheid

Door deze gebeurtenis is Monumentenwacht Limburg tijdelijk minder goed telefonisch bereikbaar. We verzoeken u om vragen en / of opmerkingen toe te sturen naar info@monumentenwachtlimburg.nl. We vertrouwen op uw begrip.