Aankoopinspectie plannen

Bent u van plan om één van de monumenten die onze provincie rijk is te kopen? Dan is het belangrijk om te weten in welke staat het monument verkeert. Daarnaast is het goed om te weten welk onderhoud er op de korte en lange termijn moet gebeuren. Een aankoopinspectie van Monumentenwacht Limburg kan dan goed van pas komen.

Plan uw aankoopinspectie

Overzichtelijk rapport

Onze onafhankelijke en ervaren monumentenwachters controleren nauwkeurig alle onderdelen van uw monument. In overleg kunnen ze hun eerste bevindingen direct ter plaatse met u bespreken. Na deze inspectie ontvangt u van ons een overzichtelijk inspectierapport met onze bevindingen. We benoemen en kwalificeren elk onderdeel. Voorkomende gebreken lichten we toe en voorzien we indien nodig van een hersteladvies. Ook zetten we de belangrijkste aanbevolen werkzaamheden op volgorde van prioriteit voor u uiteen. Het rapport is ook een handige basis voor subsidieaanvragen of goedkoop lenen.

Ledenvoordeel Monumentenwacht Limburg

Om een aankoopinspectie te plannen, hoeft u geen lid te zijn van Monumentenwacht Limburg. Wellicht overweegt u wel een lidmaatschap. U kunt dan tegen een  gereduceerd tarief gebruikmaken van onze diensten. Bovendien waarborgt u zo het onderhoud van uw Monument.