Begeleiding bij werkzaamheden

donderdag 6 april 2023

Regelmatig komen de wachters tijdens de bouwkundige inspecties uitgevoerde werkzaamheden tegen die niet juist zijn uitgevoerd. Veelal betreft dit de werkzaamheden op hoogte; goten, dakbedekkingen maar ook schilderwerk. Heel begrijpelijk want niet iedere eigenaar/beheerder inspecteert samen met de aannemer of uitvoerend bedrijf als dit soort werkzaamheden opgeleverd worden.

Begeleiding

Wilt u er zeker van zijn dat de werkzaamheden goed worden uitgevoerd dan helpen wij u hier graag mee. Voordat de werkzaamheden beginnen, denken we graag met u mee. Waar moeten de materialen aan voldoen? Welke details gaan toegepast worden? En levert het u het gewenste resultaat op?
Vervolgens gaan we samen met u en de gekozen aannemer in gesprek. Gedurende de uitvoering kan er een controle onzerzijds plaatsvinden en bij oplevering kunnen we aanwezig zodat wij in plaats van u bijvoorbeeld het dak op gaan en de uitgevoerde werkzaamheden van dichtbij kunnen bekijken. (Natuurlijk voordat er steigers afgebroken worden.)

 

Contact

Mochten er werkzaamheden op de planning staan en wilt u extra hulp? Laat ons dit dan weten via een e-mail naar info@monumentenwachtlimburg.nl. Onze adviseur neemt dan contact met u op en bespreekt wat we voor elkaar kunnen betekenen.